İZMİR / KONAK - İzmir Cumhuriyet Eğitim Müzesi

İzmir Cumhuriyet Eğitim Müzesi

TURGUT REİS MAH. 305 SK. EĞİTİM BLOK NO 50 İÇ KAPI NO MUSTAKİL KONAK / İZMİR
Vizyon
Değişen ve gelişen eğitim paradigmalarına uygun olarak müzelerin daha etkin daha yaşayan daha konuşan canlı varlıklar haline gelmesini sağlamak genel amacımız. Müzemizle irtibat kuran bireysel ve grup ziyaretçiler için tasarladığımız otuza yakın etkinlik ve atölye ile örgün eğitim müfredatları kalıcı bir şekilde aktarılmaktadır. Aylık düzenlediğimiz kültür-sanat geceleri, sergiler, masal geceleri, türkü geceleri, sanat atölyeleri, drama atölyeleri, ritim atölyeleri, duygu ve ifade atölyeleri, kil tablet atölyeleri, diksiyon ve şan atölyeleri ile öğretmen, öğrenci ve velilerimize ileri bir vizyon perspektifi, entelektüel birikim ve kültürel altyapı hazırlamak ana gayemiz...
Misyon
Devletin, Milli Eğitim Bakanlığının, İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün öğretmen öğrenci veli ve bireysel ziyaretçiler üzerinde güçlü temsili; bu bağlamda müzenin akademik sosyal kültürel projelerle etkin kullanımı ve fayda üretimi ana misyonumuzdur.
Öğretim Şekli :
İl Merkezine: 1 Km, İlçe Merkezine: 2 Km